7 – 27 JANUARI 2024 – NEW YEAR IN NAPOLI

Zoals gebruikelijk wordt het nieuwe jaar feestelijk en muzikaal ingeluid tijdens een van de nieuwjaarsconcerten. Dit jaar wordt er ode gebracht aan Napels. Van grote Italiaanse operacomponisten die er studeerden, tot werken die er in première gingen, het blijft een wereldstad die tot de verbeelding spreekt. Dit wordt voor u verwezenlijkt door Kurt van Eeghem, bijgestaan door verschillende zangers van de Muziekkapel Koningin Elisabeth, alsook door Casco Phil en Benjamin Haemhouts.

Op het programma staan aria’s uit Anna Bolena, La Traviato, Die Fledermaus en Il Barbieri di Siviglia, alsook klassiekers zoals ‘An der Schönen Blauen Donau, Radetzkymars en de Tritsch-Tratsch Polka.

ZONDAG 7/01/2024 – 11u – CC Ter Dilft, Bornem
ZONDAG 7/01/2024 – 17u – CC Bolwerk, Vilvoorde
ZATERDAG 27/01/2024 – 20u30 – De Velinx, Tongeren

Meer informatie