16 – 17 MAART 2023 – BRYCE DESSNER

Bryce Dessner is bij het grote publiek misschien het best bekend als componist van filmmuziek voor The Revenant en The Two Popes, of als gitarist bij de rockgroep The National. In THE SINGEL keert hij terug naar zijn roots en verankert hij zich volledig in de klassieke muziektraditie.

Op het programma staat het Piano Double Concerto met de wereldberoemde Katia & Marielle Labèque aan de piano. En alsof één concerto op een avond nog niet genoeg is, voert Jörgen van Rijen ook het aan hem opgedragen Tromboneconcert uit. Bryce Dessner zelf en David Chalmin voeren St. Carolyn by the sea uit. Ook komt de Suite Complete Mountain Almanac aan bod, waarin Bryce Dessner samen met Rebecca Karijord en Pauline de Lassus de solo’s voor hun rekening nemen.

Katia & Marielle Labèque: piano
Bryce Dessner: gitaar
Jörgen van Rijen: trombone
Rebecca Karijord: zang
Pauline de Lassus: zang
Benjamin Haemhouts: dirigent
Casco Phil: orkest

16/03/2023: Tivolivredenburg Grote Zaal, Utrecht – 20u15
TICKETS

17/03/2023: deSingel, Antwerp – 20u00
TICKETS