26 & 27 MAART 2022 – JÚLIA PUSKER

Júlia Pusker © Ingrid Otto

Sinds 2015 is Júlia Pusker artist in residence van de Muziekkapel Koningin Elisabeth, in de vioolafdeling van Augustin Dumay. Twee jaar geleden, in 2019, brak het Hongaarse talent helemaal door: ze ontving de vijfde prijs op de Koningin Elisabethwedstrijd. Toen al charmeerde ze het publiek met haar muzikaliteit, onder meer met een interpretatie van Mozarts Vioolconcerto in Bes-majeur. Casco Phil werkt al geruime tijd samen met de prestigieuze wedstrijd en dat leidt niet zelden tot bezielde samenwerkingen met laureaten. Zo ook dit concert, in samenwerking met vzw Aentwerk, een groep even bezielde vrienden die concerten organiseren ten voordele van een goed doel.

La Folia – Corelli arr. Haemhouts

Violinconcerto 1 – N. Paganin

Fenster – F. Neyrinck

Symphony no. 88 in G-major – J. Haydn

Júlia Pusker: viool
Benjamin Haemhouts: dirigent
Casco Phil: orkest

26/03/2022: Antwerpen, Handelsbeurs – 20.00u

Tickets

27/03/2022: Mechelen, Stadsschouwburg – 17.00u

Tickets